Afscheid bij Kempervennen

      3 Reacties op Afscheid bij Kempervennen

Gisteren nam ik afscheid van mijn collega’s bij Center Parcs Kempervennen. Meer dan twee jaar verzorgde ik daar de licht- en geluidstechniek voor kindertheater en avondshows voor volwassenen. Sinds november 2011 ben ik fulltime geluidstechnicus bij PopEi, in het prachtige klokgebouw in Eindhoven.

Ook achter de schermen werkte ik aan het entertainmentprogramma van Center Parcs. Zo maakte ik verschillende audio en videomixen. Twee voorbeelden daarvan wil ik graag met jullie delen: een mashup van twee nummers: Lady Gaga – Born this way en Madonna – Express yourself (in zowel audio als video), en een audiomix voor de kidsdisco in de zomer van 2011.

https://vimeo.com/23018574

Update: De audiomix voor de kidsdisco is vanwege een rechtenclaim van het internet verwijderd.

3 gedachten over “Afscheid bij Kempervennen

  1. Pingback: Theatershow 'Straordinario' | Theatreshow 'Straordinario' - Their Master's Sound

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.