Over

Wie of wat is Their Master’s Sound?

Their Master’s Sound is een project van mij, Maurice de Laat. Al vrijwel mijn hele leven ben ik bezig met muziek en geluid, en in oktober 2007 ben ik begonnen aan een opleiding tot geluidstechnicus aan het SAE Institute in Rotterdam.

Op deze website laat ik mijn portfolio zien en vooral horen, zodat je een beeld kunt krijgen van mijn werk. Bovendien stellen ik en de muzikanten het erg op prijs om reacties te krijgen op dat wat we samen maken, positief of negatief. Tenslotte steken we er die talloze uren niet voor niets in. Deze website is dan ook zo opgezet dat je eenvoudig een reactie kunt geven op een artikel.

Diensten

Ik kan je wellicht van dienst zijn met mijn kennis en creativiteit. Als geluidstechnicus bij een optreden van je band of theatergroep of als DJ op een feest of in je kroeg of discotheek. Ook het in een professionele studio opnemen en/of mixen van een audio-demo of promospot is mogelijk. Het zijn maar een paar voorbeelden. Neem gerust contact met me op en we komen er samen wel uit!

Their Master’s Sound logo

Het moge duidelijk zijn dat het logo een enorme knipoog is naar His Master’s Voice, een in de muziekwereld bekende naam. Het was jarenlang de naam van een bekende platenmaatschappij.

Het huidige logo verscheen voor het eerst in het najaar van 2007 op een door mij ontworpen cd-hoes, en bevat een foto van mijn twee katten, Salt ’n Pepa (genoemd naar de Amerikaanse hiphop groep), die hopen net zoveel faam te kunnen verwerven als Nipper. De moeder van Salt ’n Pepa werd op 6-6-6 als duiveltje gevonden in de omgeving van Eindhoven. Een dag later beviel ze van 3 kittens. Salt ’n Pepa werden door een vrijwilliger van Redcat zo’n 4 maanden lang verzorgd, waarna ze helemaal gezond verklaard werden. Sindsdien woon ik met ze samen en kunnen ze altijd als eerste luisteren naar een nieuw project van me 🙂

Website updates

Ik hoop dat je geïnteresseerd bent en blijft in mijn werk. Om gemakkelijk op de hoogte te blijven kun je aan de rechterkant (onder de kop abonneer) je email-adres achterlaten. Je ontvangt dan automatisch een kort mailtje als er een nieuw artikel geplaatst wordt. Het aantal berichten valt mee; ik verwacht dat dat niet vaker dan eens per maand zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.